ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ ΕΠΕ

Η εταιρία ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται από το 1960 με κύριο αντικείμενο την παραγωγη-εμπορια-τροφοδοσια αγροτικών προϊόντων φρούτων & λαχανικών εισαγομένων & εγχωρίων . H έδρα της βρίσκεται στην Κεντρική Αγορά Αθηνών στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, όπου διατηρεί 4 ( τέσσερα ) σύγχρονα ενοποιημένα καταστήματα.( Γ-43-45, Δ-46-48 ).

 

 

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

Η δραστηριότητα της άρχισε από τον Αθηναγορα Γαλανομάτη , ο οποίος ενεργώντας με σύνεση και εντιμότητα, κατόρθωσε να δημιουργήσει μια υγιή επιχείρηση, που έγινε γνωστή από την άριστη ποιότητα που διακινούσε, από την σωστή τιμολογιακή πολιτική της, την υπευθυνότητα της και βέβαια από τα δικαιώματα εισαγωγής ειδικών προϊόντων ( Μπανάνες, Σκόρδα, Εσπεριδοειδή & πλήθος άλλων ειδών ).

Στην συνέχεια τα ηνία της εταιρίας ανέλαβε η επερχόμενη δεύτερη γενιά, οι υιοί του ιδρυτή, ο Νικόλαος , ο Ιωάννης και ο Αλέξανδρος οι οποίοι ανέβασαν ακόμη πιο ψηλά, τον ήδη σημαντικό κύκλο εργασιών της επιχείρησης που παρέλαβαν από τον πατέρα τους, διευρύνοντας την γκάμα των προϊόντων και πλαισιώνοντας την δουλειά τους με νέους προμηθευτές.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Σκοπός της ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ ΕΠΕ είναι να λειτουργεί με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη, ώστε να του προφέρει προϊόντα άριστης ποιότητας , σε ελκυστικές τιμές και πιστοποιημένα με σύγχρονες πρακτικές.

 

 

 

ΕΦΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η Αθηναγορας ΕΠΕ πιστοποιημένη εταιρία με HACCP (Σύστημα Ανάλυσης Επικινδυνότητας των Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου) αλλά και με ISO 9001 λειτουργεί σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με ψυγεία αποθήκευσης που πληρούν τους κανόνες συντήρησης και προφύλαξης των προϊόντων.

Επίσης διαθέτει έναν δυναμικό στόλο ιδιόκτητων φορτηγών ψυγείων με τα οποία καθημερινά εκτελούνται παραδόσεις σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Η εταιρείας μας είναι σε θέση να ικανοποιήσει, σε εύλογο χρονικό διάστημα, κάθε σας ζήτηση σε προϊόντα από οποιαδήποτε άκρη του κόσμου κι αν βρίσκονται

Τέλος η πολυετή μας παρουσία στην αγορά, η πείρα μας καθώς και το έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό μας , εγγυούνται και διασφαλίζουν την ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Τα παραπάνω άλλωστε είναι και τα στοιχεία που συνθέτουν την επιτυχία της συνεργασίας μας τόσο με τους πελάτες μας, όσο και με τους προσεχτικά επιλεγμένους προμηθευτές μας .

Η λίστα που ακολουθεί αποτελεί από μόνη της ένα στοιχείο των όσων εκπροσωπούμε και δεσμευόμαστε.

ΠΕΛΑΤΕΣ

Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης
Holiday Inn
Hilton
Πρυτανειον
Market In
Προμηθευτική Τροφίμων
Elite A.E.

 

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Disselkoen Overseas BV ( Holland )
Indigo Fruits SA ( France )
Communello SA ( italy )
Herwi Heremans SA ( belgium )
Dole SA ( USA, Italy, Ελλάδα )
Pfalz Fresh (Germany)
Greenery UK